Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Οι μπαμπάδες στην Ευρωβουλή για να λύσουν το οικογενειακό ζήτημα


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 

Το Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα δημιουργήθηκε από πολίτες που προσπαθούν να σώσουν την οικογένεια, τα παιδιά των διαζυγίων και τον άνθρωπο από την κοινωνική, πολιτική και οικονομική κατάντια της χώρας που προήλθε από την κρίση θεσμών και αξιών της χώρας μας. 
Ανήκει στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Κίνημα των Ευρωπαίων πολιτών το οποίο διεκδικεί ισότητα, δικαιοσύνη και έξοδο από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Η διακήρυξη αρχών δόθηκε στη δημοσιότητα προ πενταετίας(http://www.sos-sygapa.eu/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=22&Itemid=19&lang=el ) και μέσω του συνδικαλιστικού μας φορέα ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. δια του οποίου δράσαμε επί 17 έτη, δώσαμε στη δημοσιότητα επιστημονικές έρευνες και με ακτιβισμό και καθημερινή ενόχληση των αρμοδίων προσπαθήσαμε να προβάλουμε τα σοβαρά προβλήματα της φτώχειας, κοινωνικής μιζέριας και προβλήματα του ενός εκατομμυρίου διαζευγμένων ζευγαριών αλλά δίχως καμία ευαισθητοποίηση και ανταπόκριση.
Στις προσεχείς Ευρωεκλογές, συνεργαζόμαστε με άλλα κινήματα (Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, Δραχμή, Ελληνική Δημοκρατική Κίνηση) και ψηφοδέλτιο με τίτλο: ΔΡΑΧΜΗ.
Οι προτεινόμενοι από το κίνημά μας υποψήφιοι είναι:
Σπιτάλας Νικόλαος, Λάμπρου Βασίλης, Νικολόπουλος Κωνσταντίνος-Αλεξ, Ξανθάκης Αντώνης, Τσέπερης Δανιήλ, Νικολακέας Κωστής, Νικολιδάκης Σήφης, Τσάκωνας Νεκτάριος, Μεταξάς Σταύρος, Παπαμάλη Αναστασία).

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας, δίνοντας σταυρό προτίμησης αντί για διαμαρτυρίας που θα είναι χρήσιμος και οχι άχρηστος.
Ο Πρόεδρός μας αγωνίζεται 28 χρόνια για την ευημερία των διαλυμένων οικογενειών, τα ανθρώπινα δικαιώματα των παιδιών των διαζυγίων και για γονεϊκή ισότητα (http://spitalas.blogspot.com).

http://sospapagrecs.over-blog.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου